ارسال بار هوایی شکلات – فریت بار هوایی شکلات – قیمت و نحوه ارسال شکلات

ارسال بار هوایی شکلات

ارسال بار هوایی شکلات با شرکت فریت بار کیپه به تمامی نقاط جهان. کیپه به عنوان یک فرستنده حمل و نقل بین المللی از مواردی چون اسناد، بیمه، بسته بندی و انبارداری کمک می کند و انواع روش های حمل و نقل را متناسب با نیازهای مشتری ارائه می دهد. ما در تلاش هستیم تا مشتریان خود را از هرگونه مسئولیت در هر محموله حمل و نقل، از جمله کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز، مسئولیت پذیر کنیم. ما رزرو های مورد نیاز را انجام می دهیم و تا پایان کار پیشرفت حمل و نقل را دنبال می کنیم. شبکه گسترده مخاطبین بین المللی و دانش تخصصی ما در مکان های صنعت حمل و نقل بین المللی کیپه در موقعیتی است که می تواند تمام نیازهای حمل و نقل شما را برطرف کند.

آیا شما فردی هستید که می خواهید شیرینی های شکلاتی را با پیک و یا مشاغل مورد نیاز برای انجام خدمات حمل و نقل شکلات هفتگی یا ماهانه به مسیرهای خاص بین المللی ارسال کنید؟ شکلات ها یا حتی کوکی های تراشه شکلات می توانند هنگام حمل و نقل در شرایط آب و هوایی گرم  ظریف باشند. بنابراین، حمل و نقل و همکاری با حمل و نقل هوایی کیپه اطمینان حاصل می کند که تمام مراحل با خیال راحت و کارآمد تمام می شود.

ارسال بار هوایی شکلات

به هزاران مشاغلی که ما را به عنوان سکوی دائمی آنها در حمل و نقل شکلات یا کالاهای دیگر از طریق پیک انتخاب کرده اند عضو شوید و یک فرایند حمل و نقل موثر و منظم را ایجاد کنید. فریت بار کیپه اطلاعات خود را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید بر آن نظارت داشته باشید و تمام محموله های گذشته و فعلی خود را کنترل کنید.

بسته بندی و نحوه ارسال

آیا خودتان جایزه شکلات یا ترافل شکلاتی درست می کنید و مطمئن نیستید که چگونه آنها را هنگام ارسال به عزیزان خود بسته بندی کنید؟ یا دوست دارید یک دسته گل شکلات را به عنوان هدیه ارسال کنید؟ با دنبال کردن پیشنهادات ما شکلات خود را بدون ذوب ارسال کنید.

  • شکلات ها را درون یک فویل پلاستیکی قرار دهید
  • آنها را درون یک ظرف عایق بندی شده قرار دهید
  • مواد خنک کننده مانند بسته های یخ ژل یا یخ خشک را در قسمت زیر جعبه اضافه کنید
  • ظرف غذا را درون یک جعبه عایق شده اضافه کنید و بسته های خنک کننده بیشتری را در بالا و اطراف آن اضافه کنید
  • تمام فضاهای خالی را پر کرده و جعبه را مهر کنید

قیمت و نحوه ارسال شکلات در سطح بین المللی

شکلات یک هدیه محبوب و همه کاره است. جعبه ای از ترافلهای لوکس می تواند یک جشن تولد یا کریسمس عالی را رقم بزند اما به همان اندازه خریدن نوار شکلات مورد علاقه خود به کسی (فقط برای این که آنها بدانند که شما به آنها فکر می کنید) یک ژست لمسی است. با این وجود شکلات هدیه خوبی برای ارسال در پست است.

نقطه ذوب بیشتر انواع شکلات 30-32 درجه (پایین تر از دمای بدن) است  این بدان معنی است که احتمال قوی وجود دارد که اگر شما سعی کنید شکلات را به خارج از کشور یا حتی در داخل ایران ارسال کنید به شرطی که شما ارسال کرده اید نخواهد رسید. و هیچ کس نمی خواهد یک جعبه شکلاتی ذوب شده را دریافت کند

اما ماه های زمستان طولانی و سرد است، هنگام ارسال شکلات پیامدهای مثبتی دارد. هوای سردتر به معنای دمای هوای سردتر است و همین امر جلوگیری از ذوب شدن شکلات در هنگام ارسال را آسان تر و ارزانتر می کند.

 

ارسال بار هوایی شکلات
ارسال بار هوایی شکلات

ملاحظات جلوگیری از ذوب شدن شکلات

باید ملاحظات مختلفی برای جلوگیری از خراب شدن کالاها در هنگام سفر به مشتریان خود در نظر بگیریم و سوالات متداولی زهن فرستنده را درگیر خواهد کرد.

  • چه مدت این محصول در حال گذر است؟
  • دما در هواپیما چگونه خواهد بود؟
  • حداقل دمایی که می توانم در داخل ظرف بدست آورم بدون ایجاد گلدهندگی به دلیل دمای بسیار پایین ، چقدر است؟ (شکوفا کردن به زمانی گفته می شود که شکلات هنگام سرد شدن بیش از حد سفید شود.)
  • محصولات شکلات من در چه دما شروع به ذوب شدن می کنند؟
  • چگونه می توانم تعادل کاملی بین مقدار مبرد و عایق برای به دست آوردن عملکرد مورد نیاز با هزینه مناسب پیدا کنم؟

ضمن اینکه همچنین یک فرایند حمل و نقل با مقرون به صرفه را حفظ می کنید، درک دقیق از عوامل فوق مهم است. با توجه به نقطه ذوب نسبتاً کم تحویل شکلات معمولاً به صورت یک شبه یا روزهای دوم تحویل می شود. در مواردی که مسافت حمل و نقل به مدت حمل و نقل بیش از دو روز یا افزایش درجه حرارت نیاز داشته باشد ، می توان از مبردهایی مانند بسته های سرد برای نگه داشتن دمای سرما بیشتر استفاده کرد. که در این کار را به فریت بار کیپه بسپارید.

جعبه حمل و نقل خود را آماده کنید

  • آستر عایق بازتابنده را درون جعبه قرار دهید ، و هر شش ضلع داخلی جعبه را بپوشانید.
  • محصول شکلات را از انبار یخچال خارج کرده و مستقیماً درون جعبه حمل قرار دهید. برای جلوگیری از یخ زدن بسته های سرد شکلات می توان از فاصله هایی مانند بسته حباب استفاده کرد.
  • مقدار لازم بسته های ژل مبرد را در جعبه خود در کنار محصولات شکلات قرار دهید.
  • بوش جعبه عایق را با استفاده از نوار چسب ببندید.
  • جعبه بیرونی را ببندید و لبه ها را با نوار ببندید.
  • بسته را به صورت کارآمد به مقصد خود بفرستید.
  • دمای ذوب خود را بدانید

ارسال بار هوایی شکلات و دانستن دمای ذوب محصولات خاص شکلات شما حائز اهمیت است که به محتوای خاص آنها از جمله میزان چربی کاکائو ، قند و شیر بستگی دارد. آگاهی از این امر به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که دمای حمل و نقل در طول حمل و نقل به اندازه کافی کم است.

قبل از بسته بندی محصولات شکلات خود را در منطقه ای که دارای یخچال و فریزر است برای اطمینان از حفظ دمای سرما در طول حمل و نقل کمک می کند. استفاده از عایق غیرفعال مقرون به صرفه به حفظ دمای موجود در حمل و نقل کمک می کند بنابراین مهم است که شکلات قبل از بارگیری سرد باشد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که برخی از محصولات شکلات باید در دمای اتاق و یا کمی زیر آن نگهداری شوند.

حمل و نقل هوایی کیپه

ضروری است که زمان حمل و ارسال سفارش تا حد ممکن کوتاه باشد. به همین دلیل ، بسیاری از شرکت های شکلات فقط از دوشنبه ، سه شنبه یا چهارشنبه محصولات خود را حمل می کنند و از تعطیلات آخر هفته و تعطیلات ملی خودداری می کنند. بسته به زمان سال و مکانی که به آن ارسال می کنید، درجه حرارت به میزان قابل توجهی متفاوت است بنابراین حتماً هنگام برنامه ریزی حمل و نقل و استفاده از مبرد این مورد را در نظر بگیرید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + سیزده =